Ρένα Δούρου: Ήρθη η ασυλία της όπως είχε ζητήσει η ίδια για να συνεχιστεί η δίκη για το Μάτι

Την άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου αποφάσισε ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η δίκη για την τραγωδία στο Μάτι.

«Η τραγωδία θα είναι για πάντα χαραγμένη στη ψυχή μου και τη σκέψη μου» δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε πως «αποτελεί εθνική ντροπή και σηματοδοτεί συνολική αποτυχία πολιτικού συστήματος». Μάλιστα, κατηγόρησε πολιτικούς αντιπάλους και ΜΜΕ για καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητας προκειμένου να σπεύσουν για τη δείξουν με το δάχτυλο ως ένοχη για την τραγωδία.

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αποστείλει ήδη από τις αρχές του μήνα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, δηλώνοντας πως επιθυμεί την άρση της ασυλίας της και ζητώντας να επισπευστεί η διαδικασία με απευθείας εισαγωγή στην Ολομέλεια χωρίς να προηγηθεί η σχετική συνεδρίαση στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων.

Να σημειωθεί ότι τον λόγο πήρε στη διαδικασία και ο Σωκράτης Φάμελλος, επαναφέροντας το χωροταξικό ζήτημα στην Ολομέλεια. «Έχετε δει Κ.Ο. να κόβεται στα 3;» αναρωτήθηκε και ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να επιλύσει το πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί